Cas La vida aislados
Societat 09/06/2023

Desestimen l'ordre d'allunyament contra Vicent Marí que havia demanat la interventora

La justícia considera que en el moment processal actual no existeixen indicis suficients que permetin acreditar actes delictius

ARA Balears
1 min
El president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí.

PalmaLa justícia ha acordat no adoptar mesures cautelars contra el president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí, i ha desestimat l'ordre d'allunyament sol·licitada divendres passat per la defensa de la interventora de la institució. Segons va explicar la defensa, la seva clienta està en tractament psicològic perquè havia estat sotmesa presumptament a coaccions, en relació amb el cas 'La vida islados'.

La interlocutòria considera que s'està en una fase incipient de la investigació per un possible delicte de coaccions i assetjament laboral i encara no s'han pres declaracions de cap de les dues parts. Així, la justícia destaca que en aquest moment processal no existeixen indicis suficients que permetin tenir per acreditats actes constitutius de delicte. A més, ha manifestat que no existeix cap dada que permeti considerar la existència de risc per la denunciant que justifiqui cap mesura cautelar.

Amb tot, la interlocutòria destaca que en gairebé tres anys, la denunciant no ha sol·licitat cap mesura cautelar contra Vicent Marí i no s'han produït incidents durant aquest temps que revelin la necessitat d'adoptar mesures restrictives contra el president. La defensa por presentar un recurs en un termini de tres dies.

stats