Over regalava corbates i bosses de Loewe als alts càrrecs del PP per Nadal

Segons dos testimonis, eren obsequis i l'empresari Daniel Mercado n'elaborava la llista de receptors

L'empresa de publicitat  Over  Màrqueting, que realitzà les campanyes electorals del PP els anys 2003 i 2007 i que treballà de manera intensa amb l'administració durant la legislatura d'aquest partit, regalava, per Nadal, bosses i corbates de  Loewe  als alts càrrecs del govern de Matas .

"El director feia un llistat de la gent a qui havia de fer regals", ha explicat una tècnica de l'empresa durant la sisena jornada del cas  Over  que, després d'una setmana de pausa, s'ha reprès aquesta setmana a l'Audiència.  Kety  (diminutiu d'Enriqueta)  Sierra  era directora tècnica d' Over  Màrqueting a Mallorca en aquella època. Durant el judici ha explicat com segons si "tenien més o menys pes dins l'administració s'elegia  una marca o una altra". Per als homes, carteres  o corbates; per a les dones, bosses.

L'encarregada de fer la compra, segons  Sierra , era la directora de comptes de l'agència, ja que disposava de targeta de l'empresa. I la llista, segons ha corroborat el número dos d' Over Javier  Rodríguez, l'elaborava el mateix Daniel  Mercado  juntament amb la seva secretària. Es feia "per jerarquies" dins l' administració .

Durant l' interrogatori  no s'ha dit cap nom dels que rebien els presents per Nadal però  sí que  ha quedat clar que  Over  "sempre treballava per al mateix partit polític, que jo recordi", ha dit Rodríguez.

Una bossa de  Loewe  sol tenir un preu de més de 800 euros.

EDICIÓ PAPER 09/11/2019

Consultar aquesta edició en PDF