Metges i usuaris de Pere Garau exigeixen un nou centre de salut de manera urgent

Entre les denúncies consten la presència de rates, inundacions i olors insuportables, entre d'altres 

Rates, inundacions cada vegada que plou, olors insuportables i desperfectes a les consultes. Aquestes són només algunes de les denúncies que han fet tant els metges com els usuaris del centre de salut de Pere Garau aquest dilluns. És una denúncia que també fan des del Sindicat Mèdic de Balears, que ha assegurat que "trobar una ubicació per al nou centre de salut ha de ser una prioritat per a l'Ajuntament de Palma".

El centre de salut ofereix assistència a quasi 30.000 persones i el sindicat assegura que fa anys que no està en bones condicions. "L'Administració no pot permetre que un dels barris amb més població de Palma tingui un centre de salut amb aquestes condicions d'insalubritat", asseguren des del sindicat, i afegeixen que aquestes condicions posen en perill la salut dels usuaris i professionals que fan feina al centre.

L'Ajuntament de Palma ha informat que està treballant per trobar solars per oferir a la Conselleria un espai per ubicar el nou centre, però assegura que "és complicat".

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF