Continua l'alerta groga i taronja per fenòmens costaners a les Balears

Durant la jornada hi haurà precipitacions ocasionals que aniran acompanyades de fang 

Tres dies després de l'arribada de la borrasca Glòria continuen les alertes groga i taronja per fenòmens costaners a les Balears, segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia. Menorca serà la més afectada, ja que manté l'alerta taronja activada. Durant aquest dimecres hi haurà intervals de niguls a totes les illes que deixaran precipitacions ocasionals acompanyades de fang. Durant el vespre hi podria haver ruixats forts.

Onades més altes que els edificis obliguen a desallotjar la primera línia de Cala Marçal

A Mallorca durant el matí predominarà el cel ennigulat amb pluges ocasionals que aniran acompanyades de fang. A l'horabaixa la situació serà més suau i, tot i que hi podrà haver precipitacions ocasionals, el temps serà més estable. Les temperatures ascendiran lleugerament i oscil·laran entre els 9 i els 18 graus. El vent podria arribar als 80 quilòmetres per hora.

A Menorca continua l'alerta taronja per fenòmens costaners i també hi haurà precipitacions durant el dia que podrien ser localment fortes. Les temperatures estaran entre els 13 i els 17 graus i el vent també presentarà ratxes de vent fortes. A les Pitiüses hi haurà la mateixa tendència meteorològica que a la resta de les illes.

El temporal deixa sense provisions molts supermercats de Mallorca

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF