Salut i nutrició 23/07/2018

El Col·legi d'Infermeria de les Illes Balears destina 90.000 euros a beques formatives

Poden optar a aquestes beques aquells col·legiats que hagin fet els cursos de formació entre l'1 de setembre de 2017 i el 31 d'agost de 2018

Efe
1 min
Una infermera, durant la seva jornada.

PalmaEl Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears (Coiba) donarà beques per valor de 90.000 euros per fomentar la formació de les infermeres que treballen a les illes i la difusió del coneixement infermer. Del total de la dotació econòmica, 70.000 euros estan destinats a ajudes per a la formació i cobriran fins a un 60% de les despeses derivades de la matrícula en activitats formatives impartides per organismes oficials. La resta, 20.000 euros, està destinada a promoure la difusió del coneixement infermer generat a les Balears, en congressos i jornades,

Segons ha indicat el Coiba, poden optar a aquestes beques els col·legiats que hagin fet els cursos de formació entre l'1 de setembre de 2017 (quan va acabar l'anterior convocatòria) i el 31 d'agost de 2018. Els col·legiats de cada illa poden presentar les seves sol·licituds en qualsevol de les tres seus insulars del Coiba des d'avui fins a l'11 d'octubre, inclòs. La llista dels seleccionats provisionals de la beca de formació s'anunciarà el 19 de novembre i la resolució definitiva el 14 de desembre.

"La insularitat suposa, en moltes ocasions, una dificultat afegida per a les infermeres investigadores que vulguin presentar els resultats dels seus projectes en congressos de fora de la comunitat autònoma", ha indicat el Coiba, que destinarà anualment part de les quotes col·legials a cobrir les despeses de desplaçament.

Aquests ajuts s'atorgaran fins a un màxim de 400 euros per sol·licitud, tot i que exclouen la participació en congressos i de jornades sense presentació de treballs, ja que la seva finalitat és "precisament" fomentar la divulgació dels estudis i investigacions que s'hagin dut a terme a la nostra comunitat autònoma.

stats