GUARDONS

L’ARA Balears convoca els premis de Qualitat Educativa, Cultura, Acció Social i Iniciativa Econòmica

El diari arriba al sisè aniversari, que compleix el 23 de maig, i ho celebra amb els guardons per reconèixer persones i entitats de referència

Ara Balears
2 min
L’ARA Balears convoca els premis de Qualitat Educativa, Cultura, Acció Social i Iniciativa Econòmica

PalmaL’ARA Balears compleix el 23 de maig el sisè aniversari i, per celebrar-ho, com cada any, convoca els premis destinats a projectes i persones que milloren el món i són innovadors en àmbits com l’educació, la cultura, l’acció social i la iniciativa econòmica a les Illes Balears. Per això, les modalitats són el premi Bartomeu Picornell a la Millora de la Qualitat Educativa, el Toni Catany a la Cultura que fa País, el premi a l’Acció Social i el premi a la Iniciativa Econòmica. Les bases dels guardons es poden consultar a la web arabalears.cat/premis2019, on ja es poden presentar propostes.

El premi ARA Balears a la Millora de la Qualitat Educativa continua duent el nom del periodista Bartomeu Picornell, que va treballar en aquest diari, pel compromís que sempre va mantenir amb l’educació.

Aquesta publicació també vol reconèixer les persones, els col·lectius o les iniciatives culturals que contribueixen a fer país i per aquest motiu el premi ARA Balears a la Cultura que fa País pren el nom del reconegut fotògraf Toni Catany, que sempre va donar suport a aquesta publicació. L’ARA Balears agraeix a la Fundació Toni Catany que hagi cedit el nom del fotògraf per a aquest premi.

El premi ARA Balears a l’Acció Social va destinat a valorar aquelles entitats, persones o projectes que contribueixen a millorar la qualitat de vida de les persones dins la nostra societat.

Finalment, el premi ARA Balears a la Iniciativa Econòmica es destina a posar en un lloc de referència les empreses o persones l’activitat de les quals és un motor econòmic i empresarial per al nostre país.

La intenció de l’ARA Balears, amb aquests quatre premis, és girar els focus cap a entitats i personalitats referents a les Illes Balears per agrair-los la feina que fan, coincidint amb una nova etapa en què l’edició del paper es transforma en un setmanari i reforça l’edició digital.

Aquest projecte es fonamenta en l’experiència acumulada fins ara i en la iniciativa que tingueren un col·lectiu de periodistes, empresaris i ciutadans valents de tirar endavant un mitjà de comunicació de qualitat, modern, independent, en català, fet aquí i amb una mirada oberta al món. La cinquena edició dels premis i el sisè aniversari de l’ARA Balears arriben quan la publicació acaba d’encetar una etapa en què ha reforçat l’edició digital i ha convertit la impresa en un setmanari, amb més pàgines que mai i articles en profunditat.

stats