Política 16/04/2019

Xelo Huertas sobre la seva expulsió de Podem: "Jo no he fet res, però sí que hi ha hagut gent que ha afavorit familiars i amics"

L'expresidenta del Parlament ha valorat la sentència del Tribunal Suprem al programa 'Al Dia'

Ara Balears
1 min
La presidenta del Parlament, Xelo Huertas, fent declaracions abans del plenari.

PalmaL'expresidenta del Parlament Xelo Huertas ha valorat aquest matí, al programa 'Al Dia' d'IB3 Ràdio, la decisió del Tribunal Suprem de confirmar la seva expulsió de Podem. En referència a la sentència, Huertas ha assegurat que "no puc dir res d'una cosa que no m'han notificat. No puc opinar fins que no hagi llegit la sentència, perquè el Suprem no m'ha notificat res".

En referència a la denúncia de Podem i els motius pels quals varen decidir expulsar-la, Huertas ha assegurat que "jo no he volgut afavorir ningú, no he afavorit els interessos de cap company de partit". A més, Huertas ha criticat que, a diferència del que ha fet ella, "hi ha hagut gent que ha afavorit familiars i amics". Pel que fa a la seva relació amb Podem, l'expresidenta del Parlament ha afirmat que "allò que Podem digui no em val".

Huertas també ha criticat la publicació de la resolució del Tribunal Suprem. "Aquest país és corrupte de dalt a baix i una prova d'això és que s'ha filtrat abans a la premsa. No em sembla bé que es filtrin les sentències sense que abans les hagi rebut jo", ha sentenciat.

stats