Política 19/03/2019

Vox veta l'entrada a 'Diario de Mallorca' al seu acte polític

El partit d'ultradreta l'acusa d'haver difós una notícia en què se suposava que volia "denigrar el 8-M"

Ara Balears
1 min
Jorge Campos, durant el discurs al míting a l'Auditorium de Palma

PalmaVox ha vetat l'entrada a un fotògraf i un redactor de 'Diario de Mallorca' a la roda de premsa de la presentació dels seus candidats al Congrés que s'ha duit a terme aquest dimarts i que estava oberta a tots els mitjans de comunicació. Així ho han denunciat 'Diario de Mallorca' i el Sindicat de Periodistes de les Illes Balears, que han "exigit una rectificació immediata" per part del partit polític. A més, el sindicat ha sentenciat que "no es poden tolerar aquestes actituds que atempten greument contra el dret institucional de la llibertat de premsa".

El mitjà de comunicació ha assegurat que el partit d'extrema dreta li ha exigit que rectifiqui les informacions publicades sobre l'atac de "feministes radicals" a Son Servera. Recordem que Vox va denunciar que havien atacat tres menors per no posar-se un llaç lila el dia 8 de març, un fet que va resultar ser fals.

Davant això, 'Diario de Mallorca' va assegurar que Vox va difondre aquesta "falsa pallissa per denigrar el 8-M". Després d'aquesta publicació, la formació d'ultradreta va avançar a l'ARA Balears que denunciaria el mitjà de comunicació per conspirar per perjudicar la seva imatge, juntament amb "partits d'esquerres de Son Servera".

stats