Política 15/03/2019

Vox denunciarà 'Diario de Mallorca' i l'acusa de conspirar per deixar-los en ridícul

El partit d'extrema dreta culpa el diari de la informació falsa sobre l'agressió de Son Servera que varen difondre ells

M.ll.
1 min
El president de Vox, Jorge Campos, amb el candidat al Consell de Mallorca en una imatge d'arxiu.

PalmaVox ha anunciat a l'ARA Balears que denunciarà 'Diario de Mallorca' la pròxima setmana. La formació d'extrema dreta acusa el diari de conspirar per perjudicar la seva imatge, juntament amb "partits d'esquerres de Son Servera", segons apunta el president de Vox, Jorge Campos.

Vox culpa 'Diario de Mallorca' de la informació falsa sobre l'agressió de "feministes radicals" a Son Servera que va difondre el mateix partit, i ubiquen aquests fets com a part d'una campanya orquestrada per perjudicar-los. Aquest diari va ser el primer que va publicar que la l'agressió era mentida.

"Hi ha un mitjà de comunicació que està darrere de tot això, que és el 'Diario de Mallorca'", diu Campos. Segons el president de Vox, el diari "ha creat un muntatge" entorn dels fets de Son Servera. "Ha creat una 'fake new' en tota regla, i s'han atrevit a dir que el muntatge és de Vox", afegeix. "Com que no hi ha hagut rectificació, iniciarem accions legals contra el mitjà".

Segons Campos, l'única errada de Vox va ser creure la dona que els va comunicar l'agressió, a la qual també han denunciat. "Si t'ho conta una col·laboradora teva, que està ajudant en el partit i que creus que defensa els mateixos postulats i, a més, et dona una sèrie de documentació, el més normal del món és fer-ho públic", explica.

Fonts de Vox han confirmat que la denúncia contra 'Diario de Mallorca' es presentarà dilluns que ve. "Posarem la demanda dilluns perquè hem estat reunint tota la informació", assenyalen.

stats