Política 19/03/2022

Vox es concentra a Cort per protestar contra la pujada de preus

La formació ha demanat eleccions anticipades

ARA Balears
1 min
Jorge Campus durant la concentració.

PalmaVox Balears s'ha concentrat aquest dissabte a la plaça de Cort, a Palma, per protestar contra la pujada de preus i ha demanat que es convoquin eleccions anticipades. Segons xifres de la Delegació de govern, hi han participat unes 500 persones.

El portaveu parlamentari del grup, Jorge Campos, ha manifestat que "els actuals índexs de preus són insostenibles i no hi ha indicis que baixin, la qual cosa fa que la gent estigui farta d'unes polítiques totalitàries que els han duit a la ruïna més absoluta".

És per això que ha demanat la convocatòria d'eleccions anticipades i s'ha mostrat disposat a "reeditar a les Illes la fórmula de Castella i Lleó per prendre les institucions a l'esquerra".

"No podem continuar així, amb aquests índexs de preus, amb els quals les famílies no poden omplir la cistella de la compra, els agricultors no poden treballar, els transportistes estan en vaga perquè és impossible que puguin tirar endavant amb aquests preus, el llum no hi ha qui el pagui i no hi ha perspectiva que això baixi", ha dit Campos.

stats