Trapero hauria visitat la Zarzuela, segons ‘La Razón’

La conselleria d’Interior no sabia que el major dels Mossos hagués fet reunions a Madrid però confia que en tot cas van ser “operatives”

ARA
1 min
El major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, un dels dies del judici que es va celebrar a l’Audiència Nacional.

BarcelonaEl cap dels Mossos d’Esquadra, el major Josep Lluís Trapero, hauria visitat el Palau de la Zarzuela fa un mes, segons ha publicat La Razón. El diari no detalla amb qui va ser la trobada ni què s’hi va tractar. La Razón ha explicat, com també ha pogut confirmar l’ARA, que el 15 de juliol el major va ser a Madrid i va fer diverses visites. Segons el rotatiu, va tenir reunions al Tribunal Suprem i a l’Audiència Nacional, per als quals els Mossos treballen com a policia judicial, a més de la Zarzuela. Des dels Mossos no comenten res perquè al·leguen que no difonen l’agenda del major. Fonts de la conselleria d’Interior, per la seva banda, han manifestat que al departament no sabien que s'haguessin fet aquestes reunions, però creuen que en tot cas van ser "operatives".

Quan Trapero va ser restituït com a cap de la policia catalana el novembre de l’any passat va anunciar la intenció de trobar-se amb els responsables dels altres cossos de seguretat i de la judicatura. Al cap de poc va transcendir que s’havia reunit a Madrid amb els directors operatius de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil.

stats