Política 11/08/2015

Rato, sobre la reunió amb Fernández Díaz i altres dirigents del PP: "Els estic transmetent la meva situació"

L'exvicepresident espanyol admet a 'El País' que va valorar amb el ministre la seva situació processal. "Va ser amigable. Vam parlar de molts temes, com de Catalunya i altres qüestions, a més de tot el que m'està passant", afirma Rato

Ara
1 min
Rodrigo Rato, en una imatge d'arxiu / EFE

BarcelonaLa reunió que el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, va mantenir el 29 de juliol amb l'exvicepresident espanyol Rodrigo Rato s'ha convertit en la tempesta política de l'estiu. Amb el ministre a l'ull de l'huracà per haver rebut Rato a la seu del ministeri –aquest dimarts ha anunciat que compareixerà al Congrés de manera "immediata", tal com li exigia l'oposició–, Rato explica a 'El País' alguns detalls de la conversa amb Fernández Díaz que contradiuen les explicacions detallades en el comunicat que Interior va fer públic ahir.

Rato explica al diari del grup Prisa que la conversa va ser "amigable" i que va conversar amb Fernández Díaz de la seva situació processal –pel cas Bankia– i també de l'escenari polític a Catalunya. "Vam parlar de molts temes, com de Catalunya i altres qüestions. A banda de tot el que m'està passant", explica l'exvicepresident espanyol, que també apunta que està mantenint contactes amb altres dirigents del PP. "Els estic transmetent el meu punt de vista sobre la meva situació", afegeix.

stats