Política 20/06/2015

Rivera assegura que Ciutadans "surt a guanyar" el 27-S i les generals

Dóna el tret de sortida a les primàries per escollir candidats

Europa Press
1 min
Albert Rivera durant la seva intervenció

BarcelonaEl líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha assegurat aquest dissabte que el partit "surt a guanyar dos partits molt importants", les eleccions del 27-S i les eleccions generals. Ho ha dit davant dels mitjans a la seu de Ciutadans, i ha insistit que a Catalunya no hi ha una dicotomia entre el 'sí' i el 'no' a la independència, sinó entre un Govern català que "respecti les normes de joc, que governi per a tots els catalans i que tingui les mans netes, i un Govern brut de corrupció, que no respecta les regles de joc i que vol dividir els catalans".

"Espanya no espera els canvis de maquillatge del PP", ha dit Rivera, i ha assegurat que el seu objectiu no és canviar governs de vermells a blaus, o de blaus a vermells. Rivera ha confirmat que el partit ha aprovat concórrer al 27-S i a les eleccions generals, i ha anunciat als mitjans que aquest diumenge se sabrà qui seran els precandidats de Ciutadans.

"La intenció és que es posi en marxa aquesta mateixa tarda el procés de primàries per al 4 de juliol per al número 1 de la candidatura a la Generalitat i el número 1 a la candidatura a la Moncloa", ha explicat Rivera, i ha dit que a partir d'aquest diumenge els precandidats poden presentar-s'hi i recollir avals fins al 2 de juliol. Ha afegit que la setmana que ve es posarà en marxa el comitè electoral per a les eleccions autonòmiques a Catalunya i per a les generals.

stats