Política 22/04/2018

Rafael Hernando: "L'adversari no és Montoro, són els independentistes, com ho va ser ETA"

Afirma que no hi haurà "immunitat ni indults" per als independentistes

Ara
1 min
El portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando. EFE

BarcelonaEl portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando, ha avisat avui Ciutadans que l'enemic no és ni el PP ni el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro. "L'adversari són els independentistes, igual que l'enemic va ser ETA".

En un acte de les Noves Generacions del PP a Madrid, Hernando ha destacat que Montoro "va ser el primer que va denunciar els independentistes per malversació" de fons públics. A més, ha advertit que "per als independentistes i els colpistes no hi haurà ni immunitat, ni impunitat ni indults".

El portaveu popular ha criticat Ciutadans per quedar-se de "braços plegats" i permetre que Roger Torrent fos elegit president del Parlament català tot i que tenia prou vots per evitar-ho.

Rafael Hernando també ha retret a la formació taronja que permetés que el PP es quedés sense grup parlamentari al Parlament. A més, els ha acusat de buscar qualsevol excusa per "atacar el PP per quedar-se amb el seu electorat".

Per al portaveu popular, a Espanya hi ha dos tipus de marxisme, el de Podem i el taronja", que, segon ell, és el de "Jo tinc uns principis però si no els agraden en tinc uns altres encara que siguin contraris".

Sobre ETA, Hernando ha assegurat que mentre governi Rajoy "no hi haurà cap concessió a ETA". A més, ha lamentat el "maniqueisme de la banda en intentar dividir entre les víctimes que han merescut ser-ho i les que no", cosa que, segons el portaveu popular, és "repugnant".

stats