Política 12/04/2019

El PSOE Menorca crida a la mobilització davant el "retrocés" que proposa la dreta

El candidat al Congrés, Pau Morlà, prioritza les iniciatives sobre transport aeri i transició energètica

Iván Martín
1 min
Els socialistes menorquins han iniciat la campanya demanant a la ciutadania que voti el pròxim 28.

MaóEls candidats del PSOE Menorca al Congrés dels Diputats, Pau Morlà, i al Senat, Carme Garcia, han fet una crida a la mobilització per al pròxim 28 d'abril. La secretària general i candidata al Consell per la formació socialista, Susana Mora, ha recordat que "som els que lluitam contra la violència masclista mentre la dreta la nega o la redueix a una violència més". Mora també ha reivindicat el paper del PSOE en altres àmbits: "Apostam per la sostenibilitat social, augmentant les pensions i millorant el salari mínim interprofessional".

Per la seva banda, Pau Morlà s'ha compromès a "vigilar totes les qüestions relacionades amb el transport aeri, donar suport a la feina feta des de Menorca entorn de la transició energètica, una política que ha de ser transversal de tots els governs i a la qual els joves avisen que arribam tard". Morlà també vol "contribuir a desenvolupar el Règim Especial per a Balears, així com que els ajuntaments assoleixin una major autonomia fiscal". L'exbatle d'Alaior ha reivindicat "un pacte a per l'educació i el foment de la formació professional".

Mentrestant, Carme Garcia ha afirmat que actuarà amb fermesa per evitar "un retrocés dels drets que proposa la dreta". Un dels reptes plantejats per la candidata al Senat és "aprofundir en el pacte d'Estat contra la violència masclista i la diferència salarial entre homes i dones". Finalment, Carme Garcia opta per "fomentar l'accés a un habitatge digne per a les persones sense recursos i amb necessitats".

stats