Política 02/11/2019

El PSOE es compromet a tornar a augmentar el salari mínim

Pere Joan Pons demana al PP "d'on té pensat retallar" per fer "la gran baixada d'impostos que proposa"

Ara Balears
1 min
Pere Joan Pons i altres integrants del PSIB-PSOE aquest dissabte al mercat de Pere Garau

PalmaEl candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, ha visitat aquest dissabte el mercat de Pere Garau, on s'ha compromès a tornar a augmentar el salari mínim interprofessional i a continuar desenvolupant una economia que "creï una ocupació tan indefinida com sigui possible i permeti tenir uns salaris dignes".

Segons Pons, el model econòmic que defensen els socialistes se centra "en la transició ecològica" i aposta per "la innovació i la ciència".

El candidat balear també ha anunciat que la inversió en innovació i ciència en els pròxims Pressupostos Generals de l'Estat serà del 2,5% i que, a més, s'aprovarà un nou Estatut dels Treballadors.

"El PSOE és l'únic partit amb un projecte clar i una proposta de model econòmic socialment sostenible, tal com hem demostrat els darrers 10 mesos", ha assegurat Pons. El candidat ha posat com a exemple les polítiques que el Govern balear presidit per Francina Armengol ha desenvolupat a les Illes els darrers anys.

El socialista s'ha referit al model "d'estabilitat i pau social", el qual ha permès a les Balears "tenir seguretat i bones inversions". També ha destacat les mesures que han fet possible que 70.000 persones surtin d'una situació d'exclusió social, o la resposta conjunta a situacions excepcionals, com la fallida de Thomas Cook.

Per altra banda, Pons ha insistit que aquests tipus de mesures no són possibles "sense impostos". Per aquest motiu, el candidat socialista ha demanat al PP que expliqui "d'on pensa retallar els pròxims anys per fer aquesta gran baixada d'impostos que proposa".

stats