Monarquia
Política 25/12/2022

Prohens destaca "la sensibilitat del rei als problemes dels espanyols" i la seva "crida a respectar la Constitució"

La líder del PP balear exigeix reflexionar als que "governen amb partits que menyspreen el llegat del 78"

ARA Balears
1 min
La presidenta del PP balear, Marga Prohens

PalmaLa presidenta del PP a les Balears, Marga Prohens, ha valorat el discurs de la nit de Nadal de Felip VI i ha destacat "la sensibilitat del rei davant els problemes dels espanyols", pel temps que va dedicar a parlar de les dificultats de les famílies per la inflació, i la seva "crida a respectar les lleis i la Constitució" davant la crisi institucional.

D'aquesta manera, la líder del PP balear ha valorat com "una mostra de sensibilitat" que "el rei s'aturàs una vegada més a parlar d'allò que preocupa els ciutadans, i que dedicàs temps del discurs de la nit de Nadal a abordar la pujada dels preus del llum, la calefacció, la benzina i els aliments", a més d'alertar que "hi ha famílies que no poden afrontar aquesta situació de manera prolongada".

"No podem ignorar aquesta realitat, i per això des del PP fa temps que demanam abaixar impostos, entre els quals hi ha l'IVA als aliments bàsics, com carn i peix", ha recordat Prohens, que ha lamentat que "es viu el Nadal més car de la història".

Prohens també ha volgut aplaudir "la crida del rei a respectar les lleis i la Constitució per part de les institucions" davant de la crisi institucional, com a "garantia de protegir la convivència i les llibertats dels ciutadans". "Haurien de reflexionar sobre això els que pacten i governen amb partits que no creuen en la nostra Constitució i menyspreen el llegat del 78", ha assenyalat.

stats