Política 23/10/2020

El PP diu que el comptador per a la dimissió d'Armengol "està en marxa"

El popular Antoni Costa recorda que el batle socialista de Badalona i el comissari de Comerç Europeu varen dimitir per incomplir la normativa covid-19

Ara Balears
1 min
El portaveu parlamentari del PP balear, Antoni Costa.

PalmaEl portaveu adjunt del PP al Parlament, Antoni Costa, ha afirmat aquest divendres en una roda de premsa que 24 h després que es fes pública la presència de la presidenta del Govern al bar Hat, Francina Armengol continua "amagada" sense donar "la cara", i ha afegit que el comptador per a la seva dimissió "està en marxa". També ha recordat que altres autoritats espanyoles i europees han dimitit per motius similars, com ara el batle socialista de Badalona, Álex Pastor, i el comissari de Comerç Europeu, Phil Hogan.

Costa ha criticat que la presidenta "intenti resoldre" un tema "greu" amb un comunicat que aporta una versió que "no es creu ni ella" i que no coincideix ni amb l'acta policial ni les declaracions del propietari del bar: "Armengol pren els ciutadans de les Balears per ximples", ha dit.

Sobre això, però, cal tenir present que el Govern va explicar que en el moment de sortir del bar el director general de Comunicació va patir un desmai i la presidenta i els acompanyants varen esperar que es recuperàs. Això explicaria que encara fossin davant de l'establiment quan hi va arribar la Policia Local, avisada pels veïns, cap a les dues de la matinada.

El popular ha criticat que "és vergonyós que la màxima autoritat de les Illes exigeixi als ciutadans allò que és incapaç de complir; ha perdut l'autoritat davant dels ciutadans". També ha dit que a aquests fets s'hi suma la pèrdua de l'acta policial d'aquell dia, malgrat que fonts de l'Ajuntament de Palma han afirmat a l'ARA Balears que no s'ha perdut.

stats