Política 19/02/2020

El PP demana la dimissió de Torrent per "mentir" en el cas d'explotació sexual de menors

Consideren que la consellera de Benestar Social i Família n'és la màxima responsable com a tutora dels menors afectats

Ivan Martin
1 min
Sugrañes ha acusat a la titular de Benestar Social i Família de mentir i demana la seva dimissió.

MaóEl PP de Menorca ha demanat aquest dimecres la dimissió de la consellera insular de Benestar Social i Família, Bàrbara Torrent, en considerar que la titular de l'àrea ha enganyat la ciutadania en relació amb la presumpta vinculació de menors tutelats per la institució amb la trama d'explotació sexual destapada divendres passat per la Policia Nacional. Així ho ha assegurat la presidenta i portaveu del grup conservador al Consell de Menorca, Coia Sugrañes, durant una convocatòria urgent: "Els fets són molt greus, però també les mentides de la consellera Torrent, perquè va negar tota responsabilitat, i ahir es va veure obligada a rectificar i assegurar que les menors estaven tutelades".

Els populars han deixat clar que els principals i únics perjudicats són els menors afectats i que la institució ha de posar tots els mitjans al seu abast per actuar. "Ens han mentit a tots, ens diu que aquí tothom es coneix i ella, que reconeix ser la tutora legal d'aquests menors, té la responsabilitat de dimitir. Sorprèn que després de quatre anys al capdavant de la direcció insular de la Conselleria li hagi vingut de nou", ha assenyalat.

A més, Sugrañes ha lamentat que Bàrbara Torrent reconegués aquest dimarts que desconeixia el cas destapat a Mallorca. En aquest sentit, la consellera popular Carmen Reynés s'ha mostrat contundent: "Com a responsable hauria d'informar-se perquè a Mallorca tenim quatre menors menorquins afectats pel cas de l'IMAS. Ja vàrem proposar traslladar els menors a altres centres de la Península per una qüestió de seguretat i s'hi varen negar".

stats