Política 15/06/2022

El PP denuncia l'incompliment de Ports IB a les obres del port de Fornells

Consideren que afecten negativament la temporada turística

Iván Martín
1 min
Les obres a Fornells s'estenen per tot el port.

MAÓEl PP ha criticat l'incompliment per part de Ports IB de les obres de millora del port de Fornells, que es perllongaran les dues pròximes setmanes per motius desconeguts. Els conservadors han recordat que els treballs haurien d'haver finalitzat aquest dimecres, segons comunicà l'ens portuari el passat 30 de març al batle del Mercadal, Francesc Ametller; la Junta Local i els comerciants de la zona.

En un comunicat, els populars lamenten les conseqüències de l'incompliment: "Repercueix negativament en veïns, comerços i turistes". I afegeixen: "Estam en plena temporada i Fornells no pot permetre's camions, brutícia, pols en suspensió, renous i talls de trànsit al centre del poble".

D'altra banda, el PP ha qualificat la imatge actual de Fornells de "camp de batalla" i acusa Ports IB de no tenir planificació ni previsió per evitar les obres en temporada alta turística: "Donam suport als comerciants per les seves queixes, així com als veïns que ja es van manifestar contra Ports IB per la construcció de l'edifici a la zona del Pla".

stats