Política 05/04/2022

El PP demana al Parlament que el PGOU de Palma es retiri "immediatament"

Marí els ha recordat que aquest document no és de competència parlamentària i els ha instat que facin les al·legacions que considerin necessàries

ARA Balears
1 min
Cotxes circulant per un carrer de Palma.

PalmaEl diputat del PP Antoni Fuster ha sol·licitat aquest dimarts al Parlament que el Pla General d'Ordenació Urbanística (PGOU) de Palma es retiri "immediatament", ja que considera que les mesures que proposa quant a mobilitat ofereixen "molt d'eslògan i titular, però poques solucions".

Aquest comentari s'ha fet durant una pregunta formulada al conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, a qui li ha demanat quina valoració fa el Govern d'aquest PGOU, així com quin creu que serà el seu efecte sobre la mobilitat de la ciutat.

No és competència del Parlament

En la seva resposta, el conseller ha recordat als populars que retirar el PGOU de Palma no és competència del Parlament, i ha suggerit que si tenen queixes o propostes ho facin presentant les al·legacions que considerin a l'Ajuntament de Palma.

"El no que no sembla tan bé és que, una vegada mes, s'utilitzi el Parlament com a altaveu per parlar d'una feina que toca a un ajuntament", ha manifestat Marí. "Jo no puc retirar el PGOU de Palma, recordi que això és un document d'una altra administració, i que nosaltres som el Parlament", ha afegit.

En aquest sentit, també ha recordat a Fuster que, de moment, el PGOU és un document tècnic que proposa unes mesures que encara no s'han engegat. "Des del Govern hem fet al·legacions", ha destacat el conseller, que ha convidat els populars a fer el mateix.

stats