Política05/11/2019

El PP acusa la secretària d'Estat de Turisme de perjudicar els interessos de les Illes

La candidata al Congrés, Marga Prohens, considera que Isabel Oliver ha anat a Madrid a "encalentir una cadira"

Carles Tudurí

PalmaLa candidata al Congrés pel PP, Marga Prohens, ha acusat l'actual secretària d'Estat de Turisme, la mallorquina Bel Oliver, d'anar a Madrid a encalentir una cadira i a perjudicar els interessos de les Illes Balears. En un acte electoral per explicar les propostes del PP en matèria de turisme que ha tingut lloc a Palma, els representants del partit han assegurat que des de l'Estat donaran un suport molt clar al turisme, ja que aquest sector representa el 12% de l'economia espanyola.

Prohens ha recordat que els darrers pressupostos del govern de Pedro Sánchez incloïen una partida de 20 milions per a la millora de zones madures a les Canàries, mentre que per a les Illes Balears només se n'hi destinaven 10, tot i les reclamacions fetes pel PP per incrementar la quantitat fins als 20 milions.

Cargando
No hay anuncios

"En el decret de Thomas Cook, 15 milions va destinar la senyora Bel Oliver, del Partit Socialista, a les Canàries i només 8 milions a les Illes Balears", ha recordat. Per això, els populars presentaran unes esmenes per corregir el decret d'ajudes de Thomas Cook, que consideren que es va fer "a correcuita" i que és incomplet i en alguns aspectes perjudicial per a la nostra comunitat.

Per la seva banda, el líder del partit, Biel Company, ha assegurat que la seva formació diu que "sí" al turisme i a un turisme que qualitat, "en contra del que fa el PSOE, que parla de dur un turisme de qualitat i després prohibeix el turisme nàutic, l'esportiu, el de golf, el de polo... tot el que du un valor afegit". Per contra, Company afirma que "Pablo Casado està entregat a potenciar el turisme a tot Espanya i en particular a les Illes Balears".