Política 05/11/2019

El PP acusa la secretària d'Estat de Turisme de perjudicar els interessos de les Illes

La candidata al Congrés, Marga Prohens, considera que Isabel Oliver ha anat a Madrid a "encalentir una cadira"

Carles Tudurí
1 min
Company amb alguns candidats del partit al Congrés i Senat

PalmaLa candidata al Congrés pel PP, Marga Prohens, ha acusat l'actual secretària d'Estat de Turisme, la mallorquina Bel Oliver, d'anar a Madrid a encalentir una cadira i a perjudicar els interessos de les Illes Balears. En un acte electoral per explicar les propostes del PP en matèria de turisme que ha tingut lloc a Palma, els representants del partit han assegurat que des de l'Estat donaran un suport molt clar al turisme, ja que aquest sector representa el 12% de l'economia espanyola.

Prohens ha recordat que els darrers pressupostos del govern de Pedro Sánchez incloïen una partida de 20 milions per a la millora de zones madures a les Canàries, mentre que per a les Illes Balears només se n'hi destinaven 10, tot i les reclamacions fetes pel PP per incrementar la quantitat fins als 20 milions.

"En el decret de Thomas Cook, 15 milions va destinar la senyora Bel Oliver, del Partit Socialista, a les Canàries i només 8 milions a les Illes Balears", ha recordat. Per això, els populars presentaran unes esmenes per corregir el decret d'ajudes de Thomas Cook, que consideren que es va fer "a correcuita" i que és incomplet i en alguns aspectes perjudicial per a la nostra comunitat.

Per la seva banda, el líder del partit, Biel Company, ha assegurat que la seva formació diu que "sí" al turisme i a un turisme que qualitat, "en contra del que fa el PSOE, que parla de dur un turisme de qualitat i després prohibeix el turisme nàutic, l'esportiu, el de golf, el de polo... tot el que du un valor afegit". Per contra, Company afirma que "Pablo Casado està entregat a potenciar el turisme a tot Espanya i en particular a les Illes Balears".

stats