Eleccions 28-M
Política23/05/2023

La Policia Local identifica membres de la CUP - Crida per Palma per penjar una estelada en un acte de campanya

El partit municipalista reclama "la construcció d'un estat propi"

ARA Balears

PalmaLa Policia Local ha irromput en un acte de campanya de la CUP - Crida per Palma per identificar els membres del partit que havien penjat una estelada gegant davant la Seu. Ha estat el propi partit municipalista qui, a través d'una piulada al seu compte de Twitter, ha denunciat els fets demanant-se "on queda la llibertat d'expressió" i assenyalant l'Ajuntament de Palma, a qui ha etiquetat en el tuit.

Cargando
No hay anuncios

Des del partit han remarcat que es tracta d'un acte que forma part de la seva campanya electoral i no entenen el perquè de l'actuació policial. La penjada de l'estelada formava part del seu projecte "desacomplexadament independentista" amb l'objectiu de reivindicar "la construcció d'un estat propi que ens permeti a Palma, a Mallorca i als Països Catalans poder dur a terme les polítiques de transformació social que necessitam".

A través d'un comunicat, els municipalistes han defensat que si arriben a Cort faran feina per declarar Felip VI "persona non grata a Palma", per la municipalització de Marivent, per eliminar de simbologia espanyolista dels carrers de Palma i per la creació de diversos espais de coordinació i diàleg entre "municipis sobiranistes a Mallorca i al conjunt dels Països Catalans".