Política 19/06/2018

Podem Palma aprofita el debat de Ciutat per demanar la gratuïtat del pàrquing de Son Espases

La portaveu de la formació morada, Antònia Martín, ha posat d'exemple les polítiques municipals de les batlesses de Manuela Carmena i Ada Colau

Aina Riera Serra
1 min
Antònia Martín, portaveu de Podem Palma

PalmaLa intervenció de la portaveu municipal de Podem, Antònia Martín, al debat de la Ciutat ha recollit la petició del batle de demanar la retirada de la Llei Montoro, una petició que també ha fet la FELIB.

Martín ha dit que l'objectiu dels ajuntaments del canvi és "governar posant els interessos de la gent, i no els dels poderosos, al centre de les polítiques municipals" i ha posat d'exemple les batlesses de Madrid i Barcelona, Manuela Carmena i Ada Colau.

Segons la portaveu de la formació morada, amb l'excusa de la crisi "s'ha obstaculitzat que els governs locals es dotin de recursos humans per combatre les creixents desigualtats i per modernitzar-se, i se'ls ha forçat a generar superàvits milionaris per pagar els bancs".

Ha subratllat el dret a l'habitatge de tots els ciutadans i per això ha dit que el grup confederal d'Units Podem ha presentat una Proposició de llei per regular els lloguers abusius.

També ha anunciat la presentació al nou govern de Pedro de Sánchez de quatre propostes per millorar els drets dels treballadors i les treballadores, entre les quals hi ha la derogació de la Reforma Laboral, la pujada del salari mínim interprofessional fins als mil euros, els permisos de maternitat i paternitat i la reducció de les jornades laborals.

La lluita contra el monocultiu turístic i la gratuïtat de l'aparcament de Son Espases han estat altres de les reivindicacions de Podem Palma.

Segons Martín, "és fonamental instar al Govern balear perquè el pàrquing sigui gratuït i els pacients i familiars que el necessitin no hagin de pagar".

stats