Política 22/10/2020

El grup parlamentari de MÉS per Mallorca, confinat per coronavirus

La diputada Joana Aina Campomar ha donat positiu aquest dijous i els seus companys de partits estan aïllats perquè en són contactes estrets

M. Llull/ J. Genovard
1 min
Joana Aina Campomar i Josep Ferrà durant una roda de premsa

PalmaEl grup parlamentari sencer de MÉS per Mallorca està confinat a causa d'un positiu per coronavirus entre els seus membres. Segons han confirmat fonts del partit a l'ARA Balears, la diputada Joana Aina Campomar ha donat positiu aquest dijous en covid-19 i el partit ecosobiranista ha començat el procediment sanitari davant un cas de coronavirus entre els seus membres.

Miquel Ensenyat, Joan Más Collet i Josep Ferrà estan a l'espera de fer-se la prova pertinent perqupe són contactes estrets del cas positiu. A més dels diputats, el personal tècnic del grup parlamentari també està confinat i a l'espera de fer-se la prova. En canvi, no hi ha hagut cap contacte estret entre els integrants de la Mesa del Parlament de la qual Campomar és membre.

Cal recordar que aquest no és el primer positiu al Parlament de les Illes Balears, ja que el passat 3 de setembre la diputada de Ciutadans, Patricia Guasp, ja es va contagiar de covid-19 i va haver d'estar en aïllament mentre no superà la malaltia.

Davant aquesta situació, MÉS per Mallorca ha decidit ajornar l'assemblea prevista per a aquest divendres. Tot i que l'acte s'havia de dur a terme telemàticament, el partit ecosobiranista ha decidit ajornar l'assemblea, ja que la celebració de l'acte obliga a l'assistència presencial d'un equip polític (permanent i mesa) i un equip tècnic.

"Ara mateix, ens trobam amb un positiu de covid-19 que és contacte estret d'almenys dues persones de l'equip polític (que tenen la responsabilitat de les intervencions a l'assemblea) i dues persones més de l'equip tècnic", ha explicat MÉS per Mallorca.

stats