La diputada de Ciutadans, Patricia Guasp, dona positiu per covid-19

Seguint amb el Pla de contingència, ja s'ha iniciat un estudi de contactes

La diputada de Ciutadans,  Patricia Guasp, ha confirmat aquest dijous que ha donat positiu per coronavirus. Així ho ha anunciat a través del seu compte oficial de Twitter. "Hola a tots. Després d'aixecar-me ahir amb símptomes de covid, i seguint tots els protocols de Salut, em van fer una PCR i aquest matí he sabut que he donat positiu. Ho he comunicat a les autoritats sanitàries i ja estic des d'ahir en confinament total", ha exposat Guasp.

Després de la confirmació del cas positiu en covid-19 de la diputada, el Parlament ha demanat indicacions a la Conselleria sobre quins protocols ha d'aplicar respecte de la continuïtat de l'activitat de la Cambra i, finalment, l'activitat parlamentària es mantindrà. 

Segons han informat en un comunicat, seguint amb el Pla de contingència, s'ha iniciat un estudi de contactes i una vegada que s'hagi fet, la central Covid s'encarregarà de comunicar als contactes estrets que hauran de fer quarantena a partir del darrer dia que hagin estat en contacte amb la diputada.

Durant aquest període se'ls farà la prova PCR i, independentment que donin positiu o negatiu, hauran de complir amb la quarantena. El Parlament ha assegurat que les seves instal·lacions seran desinfectades d'acord amb els protocols i podran usar-se després "amb normalitat".

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF