Política 19/05/2019

El Pi Palma exigeix a l’Estat el pagament d’una nova depuradora

L'objectiu seria evitar els vessaments a les platges de Palma

Ara Balears
1 min
Platja Ciutat Jardí. / ARA BALEARS

PalmaEl candidat d'El Pi a Palma, Josep Melià, ha exigit a l'Estat el pagament d'una nova depuradora per evitar els vessaments d'aigües mixtes a les platges de Palma. Melià ha denunciat que "és inadmissible la situació actual i la deixadesa per part de l'equip de govern. Estam donant una imatge tercermundista". Així mateix, ha reclamat que "s'hi han de trobar solucions immediates".

En aquest sentit, Melià ha assegurat que "hem d'avançar en el desdoblament de la xarxa de clavegueram i de pluvials, i també s'ha de construir la nova depuradora que estava compromesa amb un conveni i que s'havia de finançar amb fons europeus i havia d'assumir el govern de l'Estat". Segons Melià, "el govern de Pedro Sánchez, però, ja va amenaçar que no té intenció de complir aquest conveni".

El candidat d'El Pi Palma ha explicat que "no ens mereixem tenir unes instal·lacions obsoletes que provoquen aquesta degradació, problemes mediambientals i impedeixen constantment l'ús de les platges als banyistes". Melià també ha presentat aquest diumenge altres propostes electorals de la formació en matèria mediambiental, com la d'incrementar els punts de connexió per als cotxes elèctrics i fomentar l'autoconsum amb energies renovables.

stats