Política 14/03/2022

El Pacte renova Andreu Manresa al capdavant d'IB3 i nomena Tòfol Milan nou director de l'Oficina Anticorrupció

Els partits han destacat que es vol "garantir l'estabilitat davant el procés d'internalització que s'obre ara a l'ens públic"

ARA Balears
1 min
El director general d'IB3, Andreu Manresa.

PalmaEls partits del Pacte de Govern (PSIB-PSOE, MÉS per Mallorca i Unides Podem) han arribat a un acord per renovar el director d'IB3, Andreu Manresa, "per garantir l'estabilitat davant el procés d'internalització que s'obre ara a l'ens". A més, han nomenat Tòfol Milan nou director de l'Oficina Anticorrupció.

D'aquesta manera, Manresa continuarà al capdavant de la ràdio i la televisió públiques durant un nou mandat. Segons han anunciat els partits del Pacte en un comunicat, "l'objectiu és donar continuïtat a la feina feta, però també liderar una nova etapa centrada en la internalització dels serveis informatius". També han acordat la renovació formal de Jordi Bayona, Tita Tur, Gina Garcias i Antoni Mascaró com a membres del Consell de Direcció de l'ens.

Pel que fa a l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció de les Illes Balears, el PSIB, Unides Podem i MÉS per Mallorca han acordat que Tòfol Milan en sigui el nou director. Milan ha desenvolupat el càrrec de cap d'àrea d'Ètica Pública, Prevenció i Integritat en aquesta oficina. Segons ha recalcat el Pacte, "es tracta d'un perfil d'experiència demostrada, i el fet d'haver format part de l'oficina des del 2019 farà que li pugui donar un nou impuls des del coneixement previ adquirit".

stats