Política 31/05/2023

Primer pacte a les Balears: el PP, El Pi i Som Coalició governaran a ses Salines

Obtenen la majoria absoluta amb vuit regidors

ARA Balears
1 min
La signatura de l'acord de govern a Ses Salines

PalmaTres dies després que de les eleccions municipals arreu de les Illes Balears ja s'ha signat el primer pacte que suposa el govern de dos partits en coalició. El PP, El Pi i Som Coalició de ses Salines han arribat a un acord per governar conjuntament el municipi amb vuit regidors dels 13 que formaran part de l'ajuntament municipal.

Els partits han acordat, també, que serà el popular Joan Rodríguez qui dirigirà el consistori durant els pròxims quatre anys. D'aquesta manera, Rodríguez serà el batle de ses Salines fins al 2027. D'altra banda, la número 1 d'El Pi, Sebastiana Gomila, s'encarregarà de les àrees de Cultura i Turisme i el cap de cartell de Som Coalició, Colau Escales, serà el president de la Junta de districte de la Colònia de Sant Jordi i responsable de l'àrea de Protecció Civil.

Després d'anunciar l'acord les tres formacions han assegurat que treballaran per millorar el municipi i les condicions dels seus residents i davant la possibilitat de trobar línies vermelles en les polítiques que preveu cada formació han assegurat que "els seus programes de govern coincideixen" i s'han compromès a executar-los "per fer feina en benefici del municipi".

stats