Les organitzacions agràries ofereixen els seus tractors per combatre el coronavirus

Agrame, Fagme i Unió de Pagesos han comunicat al Consell de Menorca i el Govern balear la seva predisposició

Les patronals agràries amb representació a Menorca, Agrame, Fagme i Unió de Pagesos, han instat les institucions públiques a emprar la seva maquinària per desenvolupar tasques de neteja i desinfecció d’aquelles zones que ho requereixen. De fet, les associacions del camp han traslladat la seva intenció al Consell de Menorca i al Govern balear, i ofereixen els tractors per a aquesta finalitat.

La iniciativa ha sorgit després de veure, a través dels mitjans de comunicació, les eines amb les quals es feia la neteja. En aquest sentit, la secretària general d’Unió de Pagesos Menorca, Margarita Llambias, considera que l’ajut que posen a l’abast de l’Administració “contribuirà a desinfectar d’una manera més eficient els espais que ho necessitin, perquè tenim equips més preparats i amb una major capacitat d’emmagatzematge de líquids desinfectants”.

Per la seva banda, la predisposició de les institucions és positiva i Unió de Pagesos detalla que els ajuntaments en seran els més beneficiats, atès que aquestes corporacions són les que fan més esforços. A més, Llambias recorda que el camp de Menorca se suma a altres territoris, que s’adhereixen a les actuacions adoptades per minimitzar el coronavirus.

EDICIÓ PAPER 12/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF