Política 04/02/2019

Noguera: "Palma necessita un nou ajuntament del canvi en què MÉS sigui la primera aposta política d'esquerres"

El cap de llista de MÉS ha presentat els fullets de districte i de barri "per incidir en la feina feta"

T. C.
2 min
Imatge de l'acte

PalmaEl cap de llista de MÉS, Antoni Noguera, ha assegurat aquest dilluns que "Palma necessita un nou ajuntament del canvi en què MÉS sigui la primera aposta política d'esquerres per continuar transformant-se en una ciutat més moderna, justa, verda i europea". Aquestes han estat les paraules de Noguera durant la presentació dels fullets de districte i de barri, un dels eixos de la campanya 'Estimam Palma, una transformació en marxa', amb la qual es pretén reconèixer la importància de cadascun dels barris de la ciutat i "incidir en la feina feta".

L'actual batle de Palma, acompanyat per la portaveu de MÉS, Neus Truyol, ha participat en la presentació i ha repartit exemplars en diferents comerços del centre de la ciutat. "Amb l'elaboració d'aquests fullets volem recordar els projectes que s'han duit a terme durant aquests anys, avaluar el nostre programa passat i marcar un full de ruta per continuar amb la millora de tots els barris", ha manifestat Noguera.

A més, la formació ha editat per a aquesta campanya set fullets per als diferents districtes de la ciutat: Nord, l'Arenal, Pla de Sant Jordi, Ponent, Llevant, Litoral i Centre Històric, on aquest dilluns s'han repartit més de 2.000 exemplars. "Volem conèixer de primera mà les propostes de millora dels diversos indrets de Palma i per això anirem barri per barri a explicar la feina feta", ha assenyalat Truyol.

Així mateix, Noguera ha insistit en les polítiques transformadores que han duit a terme durant aquests darrers tres anys i mig de legislatura: "Tot el que hem iniciat té com a objectiu fer una ciutat molt millor, molt més estimada, amb una transformació que just acaba de començar i que ja està en marxa".

En aquest sentit, el cap de llista del partit ha volgut recordar alguns dels processos aconseguits, com l'augment del reciclatge del 20% al 70% amb el nou sistema de recollida selectiva mòbil; la prohibició definitiva de noves llicències de nous hotels; l'obertura de Can Balaguer i la restauració del voladís de Cort i l'inici de la recuperació de les Torres del Temple, entre altres mesures.

De la mateixa manera, Noguera ha posat l'èmfasi en projectes desenvolupats arreu de Palma per transformar-la en una ciutat "justa", entre els quals ha destacat els programes d'accés i captació d'habitatges i el nou Pla municipal de la infància i l'adolescència; el treball per una mobilitat sostenible amb la renovació de la flota de l'EMT; la lluita contra el canvi climàtic i l'assoliment d'una Palma verda amb la renovació de tots els contenidors, l'augment del reciclatge i el nou pla de neteja.

stats