Política 01/03/2019

Noguera: “El Decret d’habitatge del govern espanyol continua lluny de les necessitats de Palma”

El batle de Palma ha criticat la “manca de valentia de l’estat espanyol”

Ara Balears
1 min
Antoni Noguera: “No volem que Palma sigui una ciutat franquícia”

PalmaEl batle de Palma, Antoni Noguera, ha assegurat, després de conèixer l’aprovació del Decret d’habitatge per part del govern espanyol, que “continua lluny de les necessitats de Palma”, ja que “torna a deixar els municipis sense eines per limitar el preu de lloguer”.

El candidat a repetir batlia a Palma per MÉS per Mallorca ha apuntat que el nou Decret d'habitatge sí que fa passes endavant, amb mesures que la formació ecosobiranista ja havia demanat, com la d’augmentar els anys de contracte de lloguer, però que “tant els ajuntaments com les comunitats quedam sense l’eina més important per posar fre a l’especulació i garantir el dret a l’habitatge”.

Noguera ha criticat la “manca de valentia de l’estat espanyol” en matèria de regulació de l’accés a l’habitatge, mentre que a Palma “prenem decisions valentes”, com la prohibició del lloguer turístic a plurifamiliars, fet que “ens du a amenaces constants”. El batle de Palma ha recordat que s’han mantingut converses i contactes amb “altres ciutats i batlies valentes, com la de Madrid, Barcelona i València, per cercar solucions comunes a un dels principals problemes del nostre temps”.

stats