Política 13/03/2019

Neus Truyol: "Volem que la mobilitat sigui eficaç i connecti el centre de Palma amb els barris i pobles”

MÉS per Palma explicarà el programa electoral a través d’actes amb els seus candidats

Ara Balears
2 min
Imatge de l'acte.

PalmaMÉS per Palma ha duit a terme aquest dimecres horabaixa una trobada oberta per conèixer Neus Truyol, la regidora d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal i número 2 dels ecosobiranistes a les llistes de les pròximes eleccions municipals a l’Ajuntament de Palma, i les propostes del partit en matèria d’ecologia i lluita contra el canvi climàtic.

“Proposam mesures innovadores i valentes que ens permetin habitar en una ciutat veritablement verda i sostenible”, ha explicat durant l’acte Truyol. Per això, “des de MÉS per Palma volem facilitar que la mobilitat sigui eficaç i democratitzar-la, que sigui per a tothom i que connecti de manera eficient el centre de Palma amb els barris i pobles”, ha assegurat la número 2 de les llistes dels ecosobiranistes a les pròximes eleccions municipals.

Així mateix, Truyol ha afegit que “des de MÉS per Palma volem caminar cap a la sobirania energètica de Palma” amb propostes i mesures, com la producció pública d’energia 100% renovable, i que es puguin comercialitzar els excedents energètics que es produeixin a tota la ciutat, la simplificació del procés de petició de permisos i excepció de taxes d'obres per a aquells edificis que no són de nova construcció i apostin per l’energia solar.

“Volem respirar també un aire net, passejar pels carrers sense brutor i disposar de recursos hídrics de qualitat suficients”, ha continuat Truyol. “Per això, duplicarem l’arbratge existent a Palma, ampliarem el bosc urbà començat aquesta legislatura i dignificarem els torrents de la ciutat com a espais naturals que funcionen com a connectors ecològics”, ha explicat la portaveu dels ecosobiranistes a l’Ajuntament de Palma, qui ha afegit també “la millora del grau de transparència en la gestió de l’aigua amb la publicació i millora de la informació a disposició de la ciutadania” com a altres mesures per lluitar contra el canvi climàtic.

Finalment, la número 2 de MÉS per Palma a les pròximes eleccions municipals ha anunciat mesures per incentivar l’alimentació sostenible, com la declaració de Palma com a ciutat Zona Lliure de Transgènics dins de la Xarxa Europea, i mesures per al benestar animal, com la recollida i l’atenció veterinària urgent 24 hores als animals trobats o abandonats al municipi.

stats