Política 22/05/2023

MÉS per Mallorca es compromet a limitar l’entrada de cotxes de lloguer a l’illa

"Cal prendre mesures urgents i valentes de decreixement turístic", ha insistit el candidat a presidir el Consell de Mallorca, Jaume Alzamora

ARA Balears
1 min
Jaume Alzamora i Catalina Inés, aquest dilluns.

PalmaMÉS per Mallorca ha presentat aquest dilluns la seva proposta per limitar l'arribada de cotxes de lloguer a l'illa. Segons ha apuntat el seu candidat a la presidència del Consell, Jaume Alzamora, "davant la congestió i saturació que patim any rere any a Mallorca, cal parlar de límits al turisme".

En aquest sentit, Alzamora ha explicat que la proposta que presentarà MÉS per Mallorca en els primers 100 de govern s'emmirallarà en la mesura que ja està en marxa a Formentera. "Cal prendre mesures urgents i valentes de decreixement turístic per garantir l'equilibri mediambiental d'aquesta terra", ha declarat el candidat.

Així mateix, Jaume Alzamora ha explicat que per acompanyar aquesta mesura de limitació i decreixement turístic, s'hi afegirà un impost finalista als cotxes de lloguer destinat íntegrament a mesures de mobilitat sostenible. Sobre aquesta proposta, Alzamora ha remarcat que "limitar l'entrada dels cotxes de lloguer a Mallorca és una mesura de sentit comú i molt necessària per decréixer turísticament".

stats