Política 12/11/2020

MÉS amplia el cordó sanitari contra Vox al Consell de Mallorca

El partit ecosobiranista ja va proposar al Parlament que no es fes cap rèplica al partit d'extrema dreta

Ara Balears
1 min
MÉS per Mallorca ha rebutjat debatre dues mocions presentades per Vox en el ple del Consell d'aquest dijous.

PalmaMÉS per Mallorca ha ampliat el cordó sanitari a Vox al Consell de Mallorca. El partit ecosobiranista, que ja va proposar al Parlament que no es fes cap rèplica al partit d'extrema dreta, i la resta de grups de l'esquerra de la institució insular han rebutjat debatre dues mocions presentades per Vox en contra de la memòria democràtica i el dret a l'avortament.

El conseller electe de MÉS, Joan Llodrà, ha exposat al ple d'aquest dijous que "la propaganda" de l'extrema dreta "no mereix gaire discussió perquè qui debat betzolades pot ser qualificat de betzol". Per la seva banda, el portaveu dels ecosobiranistes al Consell, Guillem Balboa, ha explicat que "es tracta de combatre l'extrema dreta de la millor manera possible en cada cas. Per fer front a aquestes dues mocions tan ideològiques, hem consensuat amb els socis que era millor no donar-los corda ni espai per esplaiar-se".

MÉS ha assenyalat que aquestes respostes formen part d'una estratègia coordinada pels tres grups de l'esquerra del Consell. A més, la resta de grups de la dreta també s'ha sumat al buit a Vox en les dues mocions, amb l'única del PP al debat sobre l'avortament, que sí que ha entrat a replicar.

stats