Política02/10/2021

Marga Prohens reivindica la part fiscal del REB a la convenció estatal del PP

La líder popular també ha defensat l'autonomia fiscal de les Illes envers l'harmonització per a les comunitats que planteja el govern de Pedro Sánchez

ARA Balears

La presidenta del PP balear, Marga Prohens, ha reivindicat aquest dissabte desenvolupar la part fiscal del Règim Especial per a les Balears (REB) durant la seva intervenció a la convenció estatal del partit, que conclou aquest cap de setmana a València, segons ha informat Europa Press.

La líder popular també ha defensat l'autonomia fiscal de les Illes envers l'harmonització per a les comunitats que planteja el govern de Pedro Sánchez. "Defensam la nostra autonomia fiscal per poder abaixar impostos, i a les Balears necessitam la part fiscal del REB per compensar els sobrecostos de la insularitat, perquè viure a les Illes no sigui més car i les empreses siguin més competitives", segons ha afirmat Prohens.

Cargando
No hay anuncios

La presidenta ha participat en la taula de presidents autonòmics del partit titulada L'alternativanecessària. Prohens ha reivindicat una "Espanya diversa" i ha reclamat que, a més de l'Espanya buidada, cal tenir en compte la que s'omple, referint-se a l'increment de població a les Balears.

Prohens ha assegurat que a les Illes, el PP és un partit fort amb ganes de fer feina. "Vull que les Balears recuperin la il·lusió; és l'hora de recuperar-la, de recuperar les Balears i Espanya", segons ha dit.