Política 02/10/2021

Marga Prohens reivindica la part fiscal del REB a la convenció estatal del PP

La líder popular també ha defensat l'autonomia fiscal de les Illes envers l'harmonització per a les comunitats que planteja el govern de Pedro Sánchez

ARA Balears
1 min
La presidenta del PP balear, Marga Prohens, durant la seva intervenció aquest dissabte a la convenció estatal del partit.

La presidenta del PP balear, Marga Prohens, ha reivindicat aquest dissabte desenvolupar la part fiscal del Règim Especial per a les Balears (REB) durant la seva intervenció a la convenció estatal del partit, que conclou aquest cap de setmana a València, segons ha informat Europa Press.

La líder popular també ha defensat l'autonomia fiscal de les Illes envers l'harmonització per a les comunitats que planteja el govern de Pedro Sánchez. "Defensam la nostra autonomia fiscal per poder abaixar impostos, i a les Balears necessitam la part fiscal del REB per compensar els sobrecostos de la insularitat, perquè viure a les Illes no sigui més car i les empreses siguin més competitives", segons ha afirmat Prohens.

La presidenta ha participat en la taula de presidents autonòmics del partit titulada L'alternativa necessària. Prohens ha reivindicat una "Espanya diversa" i ha reclamat que, a més de l'Espanya buidada, cal tenir en compte la que s'omple, referint-se a l'increment de població a les Balears.

Prohens ha assegurat que a les Illes, el PP és un partit fort amb ganes de fer feina. "Vull que les Balears recuperin la il·lusió; és l'hora de recuperar-la, de recuperar les Balears i Espanya", segons ha dit.

stats