Política12/03/2022

Lucía Muñoz (Podem): "La indústria del cànnabis contribuiria a la diversificació econòmica de les Balears"

La diputada per les Balears espera que el 2022 sigui l'any de "la regulació de la marihuana a l'Estat"

ARA Balears

PalmaLa diputada d'Unides Podem per les Illes Balears Lucía Muñoz ha defensat la importància de legalitzar la marihuana medicinal i ha remarcat que aquest fet podria ser "un impuls per a la diversificació econòmica de les Balears". La diputada ha participat aquest dissabte en les jornades 'Iniciatives polítiques de regulació integral' de la Fira Spannabis i ha remarcat que a l'Estat "la regulació del cànnabis arriba tard".

En aquest sentit, Muñoz ha destacat que espera que "aquest 2022 sigui l'any de la regulació del cànnabis a Espanya". La diputada ha apuntat que “ja s'ha posat en marxa la subcomissió al Congrés que estudia la regulació de l'ús medicinal del cànnabis i probablement enguany també es debatrà al Congrés la llei d'Unides Podem”.

Cargando
No hay anuncios

Muñoz ha assegurat que "l'accés al cànnabis per a ús medicinal és urgent", tot i que ha matisat que a l'hora d'elaborar un marc legal entorn del cànnabis "s'han de tenir en compte altres qüestions, com la social i l'econòmica, atesa la realitat associativa que existeix al nostre país".