Inici de legislatura
Política 25/06/2023

Le Senne començarà aquest dilluns les reunions amb els grups per abordar la investidura

Dilluns ha citat el PP, el PSIB, Vox i Més per Menorca, mentre que dimarts serà el torn d'Unides Podem, Sa Unió i MÉS

ARA Balears
1 min
El president del Parlament, Gabriel Le-Senne

PalmaEl president del Parlament, Gabriel Le Senne, ha convocat per a aquest dilluns, 26 de juny, i dimarts, dia 27, els partits que tenen representació a la Cambra autonòmica per dur a terme la consulta prèvia amb vista al ple d'investidura de Margalida Prohens com a presidenta del Govern.

Segons ha recollit Europa Press, Le Senne ha citat al Parlament els representants del PP dilluns a les 9.30 h, el PSIB a les 10 h, Vox a les 10.30 h i Més per Menorca a les 12.30 h. Les reunions continuaran dimarts amb Unides Podem a les 9 h, Sa Unió de Formentera a les 9.30 h i MÉS per Mallorca a les 10 h.

Cal recordar que la Mesa del Parlament es va constituir dimarts passat, 20 de juny, quan el diputat de Vox Gabriel Le Senne va ser elegit president.

De moment, es preveu que la primera sessió d'investidura de Marga Prohens tingui lloc el 4 de juliol i no el 27 de juny, com s'havia plantejat en un principi. S'ha de dur a terme en els 15 dies següents a la constitució del Parlament.

En aquest sentit, una vegada Le Senne hagi dut a terme les rondes de consultes amb els grups, convocarà la sessió d'investidura amb una antelació mínima de dos dies, segons l'article 158 del reglament.

stats