Política 23/04/2022

L’assemblea de Més per Menorca valida l’acord de la Llei de la Reserva de la Biosfera i la restauració de l’equip de govern

Així es tanca la crisi en el Consell insular

ARA Balears
1 min
El líder de MÉS per Menorca, Miquel Àngel Maria, i el portaveu del partit en el Consell Insular, Josep Juaneda

PalmaL'assemblea de Més per Menorca ha validat aquest dissabte l'acord amb relació a la Llei de la Reserva de la Biosfera que generà la crisi política a les Illes Balears i la restauració de l'equip de govern del Consell Insular. El partit ecosobiranista ha fet aquest matí la 55a assemblea del partit al Mercadal, on s'ha tractat la resolució de la crisi de govern del Consell Insular esdevinguda per la ja assegurada aprovació de la proposta de llei de Menorca Reserva de la Biosfera sense modificacions importants.

Els adherits i adherides del partit que han assistit a l'assemblea han expressat suport absolut a la gestió de les negociacions, així com a les decisions preses. A més, ha aplaudit l'esforç, la valentia i la persistència dels tres consellers i set directors insulars del grup menorquinista al Consell Insular aquestes darreres setmanes.

Amb aquesta votació es tanca, definitivament, la crisi que va esclatar al Consell de Menorca i que amenaçava de fracturar tots els acords i les col·laboracions entre el membre del Pacte i el partit ecosobiranista.

stats