Monarquia
Política 25/12/2022

Jover critica "les paraules buides" del discurs del rei, que "només serveix per acontentar la dreta"

"Són paraules buides per a una Espanya que només existeix dins dels murs del seu palau", sosté la coordinadora autonòmica de Podem

ARA Balears
1 min
La coordinadora autonòmica de Podem, Antònia Jover

PalmaLa coordinadora autonòmica de Podem Balears, Antònia Jover, ha criticat "les paraules buides" del discurs de la nit de Nadal del rei, Felip VI, que "només serveix per acontentar la dreta".

A través d'un fil de missatges a Twitter, recollits per Europa Press, Jover ha considerat que "són paraules buides per a una Espanya que només existeix dins dels murs del seu palau. És cada vegada més palès veure com la monarquia viu en una bombolla allunyada de realitat d'aquest país".

Per la coordinadora autonòmica de Podem Balears, "és greu la nul·la menció a la crisi institucional que travessa Espanya pel segrest del Poder Judicial per part del PP, tot i reivindicar diverses vegades la Constitució en el discurs". "Impossible enfortir les institucions si no assenyalam els que les dinamiten", ha posat èmfasi.

"Tampoc no sorprèn que no hi hagi hagut cap menció, de nou, a la situació de l'anterior cap de l'Estat, que continua fugit a Abu Dhabi a costa dels impostos dels ciutadans. És una altra anomalia democràtica que, cada Nadal, el seu fill dissimuli com si no existís", ha continuat apuntant.

stats