Política24/04/2019

José María Espejo: "Els nacionalistes catalans volen apropiar-se de la política de Balears, igual que han fet a Catalunya"

El vicepresident primer de la mesa del Parlament de Catalunya ha parlat aquest dimecres als afiliats del partit taronja al passeig del Born de Palma

Ara Balears

PalmaEl vicepresident primer de la mesa del Parlament de Catalunya, José María Espejo, ha denunciat aquest dimecres a Palma l'avanç del nacionalisme a les Illes Balears durant una trobada amb afiliats al costat del número dos en la llista al Congrés, Fernando Navarro. "Els nacionalistes catalans volen apropiar-se de la política de Balears, igual que han fet a Catalunya amb el permís de Pedro Sánchez", ha lamentat Espejo.

"A les Balears, el projecte per a Espanya està en perill, perquè el nacionalisme avança a poc a poc i ocupa a poc a poc les institucions, anul·lant la igualtat i la llibertat dels ciutadans", ha afegit Espejo. En aquest sentit, el vicepresident primer de la mesa del Parlament de Catalunya ha assegurat que "Ciutadans ha vingut a parlar d'un projecte per a Espanya i perquè tots els espanyols siguin lliures i iguals a totes les comunitats d'Espanya, que això és el que no vol el nacionalisme i el que no volen formacions com el PSIB, que és un partit nacionalista, i que com a partit socialista i nacionalista demana a Sánchez que pacti amb aquells que tenen més a veure amb ells".

Cargando
No hay anuncios

Així mateix, Espejo ha manifestat que "hem demostrat que es pot fer front al nacionalisme i que se'l pot vèncer a les urnes".