Política 25/06/2019

Joan Mesquida s'afilia a Ciutadans

El diputat balear ha fet l'anunci després de les dimissions de Toni Roldán i Javier Nart

Ara Balears
1 min
Joan Mesquida va encapçalar la llista balear de Ciutadans al Congrés.

PalmaEl diputat balear Joan Mesquida ha fet públic aquest dimarts que s'ha afiliat a Ciutadans, partit amb el qual va encapçalar la llista de les Balears a les eleccions al Congrés del passat 28 d'abril com a independent.

Aquest anunci arriba després de les sonades dimissions de Toni Roldán i Javier Nart a causa del gir a la dreta del partit.

"Avui m'he afiliat a Ciutadans perquè crec en la unitat d'Espanya, la igualtat de drets, l'estat de benestar, el suport a les famílies emprenedores i autònomes i el respecte a les víctimes del terrorisme, l'equiparació salarial de la Policia i Guàrdia Civil. Això no va de vermells i blaus", ha dit Joan Mesquida en el seu compte de Twitter, fent al·lusió a les declaracions de Roldán d'aquest dilluns, quan es va demanar: "Com superarem la confrontació de vermells i blaus si ens convertim en blaus?".

A més de Mesquida, també han comunicat la seva afiliació a Ciutadans Marcos de Quinto, Edmundo Bal i Daniel Pérez. A més, el balear ja ha participat en una reunió de la direcció del partit.

stats