Eleccions 28-M
Política11/02/2023

Isabel Rodríguez a Mallorca: "Feminisme no és acatar, sinó liderar els avanços de les dones"

Cladera: "Esperem que Mallorca es torni a tenyir de vermell"

ARA Balears

PalmaLa ministra de Política Territorial i portaveu del govern espanyol, Isabel Rodríguez, ha acudit aquest dissabte a la inauguració de la Convenció Municipal de la Federació Socialista de Mallorca, on ha destacat que el PSOE és l'únic partit que representa "una garantia de futur per a la ciutadania" de les Illes Balears.

Durant la seva intervenció, la ministra ha ressaltat que “només en el color vermell del PSOE hi ha esperança en el futur” i ha encoratjat els candidats municipals a continuar fent feina “mirant als ulls els ciutadans i amb el cap ben alt”, per continuar “acompanyant la gent com hem fet durant més de 140 anys”.

Cargando
No hay anuncios

Pel que fa a la política estatal, Rodríguez ha assegurat que el PSOE continuarà lluitant pels drets de les dones i enfrontant-se a la dreta i l'extrema dreta per assolir nous avanços en matèria d'igualtat.

"Feminisme no és acatar, sinó liderar els avanços de les dones, estar al costat dels seus drets i llibertats, és apujar el Salari Mínim Interprofessional, per posar fi a la bretxa de gènere, recuperar permisos per la igualtat, apostar per la gratuïtat en l'etapa educativa de zero a tres anys", ha defensat Rodríguez durant la intervenció. A més, ha criticat el líder dels populars, Alberto Núñez Feijóo, per la polèmica amb la llei de l'avortament i ha remarcat que, mentre el PSOE lluita per avançar, el PP recorre als tribunals per mantenir la desigualtat.

Cargando
No hay anuncios

Pel que fa a les pròximes eleccions del mes de maig, la ministra ha assegurat que el PSOE té clar el seu projecte polític, que implica "dur a terme grans canvis que permetin la modernització de l'economia i de la societat, a més d'efectuar millores en l'àmbit de la sostenibilitat, que suposaran continuar guanyant en sobirania estratègica".

"Esperem que Mallorca es torni a tenyir de vermell"

Per part seva, la presidenta del Consell de Mallorca i de la Federació Socialista de l'illa, Catalina Cladera, ha assegurat que es "deixaran la pell per aconseguir que a les pròximes eleccions Mallorca es torni a tenyir de vermell".

Cargando
No hay anuncios

Durant la intervenció, Cladera ha remarcat que està segura que "amb el suport del poder municipal, els socialistes són una força invencible i surten a guanyar tant a les Balears com a Mallorca i en tots els municipis de l'illa". "Igual que som la locomotora de la recuperació, el pròxim 28 de maig ho serem a les urnes, omplint-les de vots socialistes", ha sentenciat.