Política 09/01/2015

Horrach diu que no li sorprèn el rebuig de Castro al recurs de la infanta Cristina

El fiscal d'Anticorrupció també assegura que desconeix les properes actuacions de la defensa de la germana del rei

Efe
1 min
Pedro Horrach: “No hauria tingut cap problema a acusar la infanta Cristina amb indicis”

PalmaEl fiscal d'Anticorrupció, Pedro Horrach, ha assegurat que no li sorprèn que el jutge instructor del cas Nóos, José Castro, hagi desestimat el recurs de la infanta Cristina contra la interlocutòria que va obrir judici oral pels dos presumptes delictes fiscals. D'aquesta manera Castro ha confirmat aquest divendres que la germana del rei anirà a judici.

Horrach ha assenyalat a la sortida del jutjat de guàrdia de Palma, en resposta a preguntes a la premsa, que encara no han tingut oportunitat de llegir la interlocutòria dictada per Castro i que ho faria en les pròximes hores.

Ha indicat també que no li sorprèn la decisió del jutge perquè "ja s'havia anunciat". "Fins i tot algun mitjà de comunicació ja ho havia dit", ha precisat.

En relació a les posibles pròximes actuacions per part de la defensa de la infanta Cristina després de la decisió del jutge, el fiscal d'Anticorrupció ha dit que les desconeix. "No sóc al cap de la defensa ni de l'advocat de Cristina de Borbó, per tant, no sé què faran".

En la interlocutòria, en què no s'admet a tràmit el recurs de la infanta, el jutge Castro precisa que contra aquest rebuig "només té cabuda el recurs de queixa" a interposar davant l'Audiència de Palma.

stats