Política 13/03/2023

Hila renova el 50% de la llista del PSOE a Cort i incorpora Rosario Sánchez i Silvana González

Gran part dels regidors actuals de l'Ajuntament de Palma es mantenen en els primers llocs de la candidatura

2 min
El batle de Palma, José Hila, aquest dilluns

PalmaEl batle i candidat del PSOE a l'Ajuntament de Palma, José Hila, ha presentat aquest dilluns la llista socialista on, segons ha apuntat, s'han renovat la meitat dels noms. Destaquen principalment dos fitxatges entre els deu primers llocs: la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors del Govern, Rosario Sánchez (persona de màxima confiança d'Armengol), com a número 2, i la portaveu adjunta socialista en el Consell de Mallorca i cervell electoral del PSIB, Silvana González, en el número 8.

A diferència de la candidatura del PSIB al Parlament per Mallorca, on Armengol ha situat quatre perfils independents en els primers llocs, com el coordinador autonòmic de Salut Mental, Oriol Lafau, o el seu cap de gabinet, Quim Torres, Hila ha prioritzat càrrecs del partit. Molts dels actuals regidors tornen a formar part de la candidatura: Francisco Ducrós (Esports) en el número 3; Angélica Pastor (Infraestructures i Accessibilitat) en el 4; Francesc Dalmau (Mobilitat Sostenible) en el 5; Elena Navarro (Turisme i Sanitat) en el 6, i Daniel Oliveira (Districte Llevant) en el 9. A més, també hi figura en el setè lloc Óscar Cereijo, el coordinador general del govern de Cort.

D'altra banda, dues de les grans absències són les de l'actual regidor de Medi Ambient, Ramón Perpinyà, i de la regidora de Seguretat Ciutadana i exnúmero 2 a Cort en el 2019, Joana Maria Adrover, que s'incorpora al tercer lloc de la candidatura de Catalina Cladera al Consell de Mallorca. A més, la llista a l'Ajuntament de Palma la tanquen l'eurodiputada pel PSIB, Alícia Homs, i el president de la Fundació Gadeso, Antoni Tarabini.

1. José Hila Vargas

2. Rosario Sánchez Grau

3. Francisco Ducrós Salvá

4. Angélica Pastor Montero

5. Francesc Dalmau Fortuny

6. Elena Navarro Duch

7. Óscar Cereijo Méndez

8. Silvana González Sanmartín

9. Daniel Oliveira da souza

10. María Isabel González Carros

11. Pepe Martínez García

12. Patricia López sánchez

13. Víctor Fernández Jaráiz

14. Patricia Sastre Martín

15. Xisco Peris Luque

16. Josefa Vaca Bejarano

17. Manuel Fernández Blanco

18. Katia Alcover Pons

19. Sergio Gómez Reyes

20. Encarnación Palomino sánchez

21. Karim Bakhat Hayani

22. Irene Nombela Ovalle

23. Jesús Granado Cerdà

24. Hazal Altinbas

25. José María González Navarro

26. Vicky Barquero

27. Miguel Romero Cádiz

28. Alícia Homs Ginel

29. Antonio Tarabini-Castellani Cabot

stats