'Hackegen' l'agència de detectius amb què treballa Corinna

1 min
Corinna implica Joan Carles en les amenaces del CNI contra ella

MadridUn dels detectius més famosos de Ginebra ha sigut hackejat. Mario Brero, de 74 anys, dirigeix l'agència Alp Services i ha sigut traït per un empleat, segons la web Heidi News. Una de les múltiples informacions capturades està relacionada amb Corinna Zu Sayn-Wittgenstein, examant de Joan Carles I, i el procediment a Suïssa sobre els 100 milions de dòlars (64,8 milions d'euros) que el ministeri de Finances saudita va transferir al compte del rei emèrit de la fundació Lucum. Els diners van ser després "donats" per Joan Carles I a Corinna el juny del 2012.

Heidi News informa que l'examant de Joan Carles I, per a qui treballa l'agència Alp Sevices, assenyala en un correu electrònic que el fiscal Yves Bertossa "juga a ser Robin Hood per a la seva glòria personal". "Hem de destruir-lo. No és algú que hagi de decidir el destí de la gent". També es congratula per la cobertura que ha fet Brero capitalitzant informació de l'agència de premsa que col·labora amb Corinna "per crear una crisi absoluta dins de l'establishment de Suïssa".

Corinna, en efecte, segons ha pogut confirmar l'ARA, té contractats els serveis de l'agència hackejada Alp, que costen 130.000 francs suïssos anuals. L'examant de Joan Carles I ha denunciat una presumpta campanya d'assetjament contra ella per part de l'ara rei emèrit i l'exdirector del Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI) Félix Sanz Roldán, un assumpte per al qual els seus advocats han anunciat una demanda davant l'alt tribunal de justícia britànic.

stats