Partits
Política13/01/2023

Guasp continuarà de portaveu al Parlament i vol ser la candidata de Cs a la presidència del Govern

La coordinadora del partit a les Balears liderarà i serà la portaveu de la formació taronja a l'Estat

ARA Balears

PalmaLa coordinadora de Ciutadans a les Balears, Patricia Guasp, ha confirmat aquest divendres, després de ser triada per ocupar el càrrec de portaveu del partit a escala estatal, que continuarà com a diputada i portaveu al Parlament. A més, ha assegurat, en una entrevista al programa Al Dia, d'IB3 Ràdio, que vol ser la candidata a la presidència del Govern.

Cargando
No hay anuncios

Guasp ha manifestat que és "una bona notícia per als ciutadans i la societat balear que una mallorquina estigui liderant un partit estatal". A més, ha assenyalat que vol presentar-se a les eleccions a les Illes: "Si els afiliats em donen suport, encapçalaré la candidatura al Govern en les eleccions de maig", ha recalcat.

Amb tot, la coordinadora de la formació taronja a les Balears ha afirmat que les tasques a les Illes i en la direcció estatal seran compatibles perquè compta amb "un equip meravellós" en totes les institucions on Cs té representació.

Cargando
No hay anuncios

Cal recordar que la candidatura encapçalada per Patricia Guasp i Adrián Vázquez, secundada per l'actual cap de Ciutadans, Inés Arrimadas, va guanyar aquest dijous les primàries per a la nova executiva del partit taronja amb un 53% dels vots. La llista rival, liderada per Edmundo Bal, va obtenir un 39%. Les primàries aclareixen només una part de l’embolic en què es troba immers Ciutadans, en una lluita desesperada contra l’extinció.