Política07/12/2019

El Govern proposa una sanció de 36.000 € al Tren de Sóller per manca d'accessibilitat

El Defensor del Poble al Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI) hi havia denunciat l'absència d’accessibilitat

Ara Balears

PalmaLa Conselleria de Mobilitat del Govern ha obert un expedient sancionador al ferrocarril de Sóller per una presumpta infracció a la Llei d’accessibilitat universal de les Illes Balears i proposa una sanció de 36.002 euros a les seves estacions de Palma i de Sóller, segons ha informat Efe.

Així ho ha notificat el Defensor del Poble al Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI), que havia denunciat a aquesta institució l'absència d’accessibilitat d’aquest transport balear, fent-se eco de diverses queixes d’usuaris amb discapacitat contra el Tren de Sóller.

Cargando
No hay anuncios

La Direcció General de Moviment i Transport Terrestre proposa sancionar el Tren de Sóller perquè “no s’adapta l’estació de ferrocarril de Palma a les exigències d’accessibilitat o les mesures d’ajust raonables, establertes a la normativa en vigor, fet que hi obstaculitza o hi limita l’accés de les persones amb discapacitat”, segons acredita a l'expedient administratiu, ha informat CERMI. La resolució es va notificar a l’entitat el passat 3 d’octubre.